У Дніпрі жінок-переселенок безкоштовно навчатимуть водити і видадуть права

У Дніпрі жінок-переселенців безкоштовно навчатимуть водити і видадуть права

У Дніпрі жінок-переселенців безкоштовно навчатимуть водити і видадуть права - фото: mvs.gov.ua

Події
12 квiтня 2022 12:07

Уміння керувати власним автомобілем під час війни стало життєво необхідним – на даному виді транспорту людям часто доводиться евакуюватися з "гарячих точок" України до більш безпечних місць. У зв'язку з цим у Дніпрі вирішили проводити безкоштовні уроки водіння для всіх бажаючих жінок-переселенок та видавати відповідні права.

Як повідомили представники дніпровського навчального центру "Автошкола", з початку війни їхні інструктори з водіння виготовляли протитанкові їжаки, потім вони стали допомагати біженцям переганяти їхні автомобілі з українських міст до Європи, а зараз зрозуміли, що найкраще їхній команді виходить робити з пішоходів добрих. водіїв. Тому для допомоги жителям України в "Автошколі" запустили благодійний проект "Посвідчення водія для жінок-переселенців та ВПО безкоштовно".

- Цим проектом ми хочемо допомогти жінкам, дівчатам, які залишили свій рідний будинок, але залишилися в Україні і хочуть отримати посвідчення водія, щоб якось врятувати своє життя, життя своїх дітей і бути в безпеці, – сказали організатори безкоштовних уроків водіння.

Для того, щоб пройти безкоштовні уроки водіння і потім отримати права водія, жінкам-переселенкам потрібно заповнити форму на участь у благодійному проекті "Автошколи". Потрібно сказати, що кількість місць обмежена, тому охочим потрібно поспішити записатись на уроки.

Раніше ми писали, де у Дніпрі безкоштовно годують біженців з "гарячих точок" України, куди в нашому місті біженці можуть звернутися за допомогою, як їм отримати матеріальну допомогу в нашому місті, як знайти роботу та як безкоштовно сходити до музею чи відвідати планетарій.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах