Хто зараз може безкоштовно сходити у Дніпровський планетарій

Хто зараз може безкоштовно сходити до Дніпровського планетарію - фото: google.com

Хто зараз може безкоштовно сходити до Дніпровського планетарію - фото: google.com

Події
18 березня 2022 11:34

Незважаючи на дуже напружену ситуацію в країні, планетарій Дніпра готовий прийняти деяких відвідувачів і абсолютно безкоштовно. Відомо, хто входить до переліку щасливчиків.

Як повідомили у департаменті гуманітарної політики Дніпровської міськради, Planetarium Noosphere Dnipro запрошує біженців з інших міст України, які наразі перебувають у Дніпрі, відвідати безкоштовну 2-годинну програму. В останню входить:

  • ознайомлення з експозицією;
  • перегляд фільму в зірковому залі.

Зазначимо, що програма розрахована на дітей віком від 4 років. Приходити на неї треба до Дніпровського планетарію за адресою Крутогірний узвіз, 10.

ВАЖЛИВО: при собі відвідувачам потрібно мати паспорт або інший документ, що посвідчує особу.

Інші деталі, що вас цікавлять, про цей захід дізнавайтеся за номером 098 039 09 49.

Планетарій у Дніпрі підготував програму для біженців.Планетарій у Дніпрі підготував програму для біженців. Фото: facebook.com/humanipolicy

Раніше ми писали, що Дніпропетровська область зараз вважається однією з найбезпечніших в Україні. Саме тому люди з охоплених вогнем регіонів на поїздах та машинах приїжджають до нас "погостювати". Vgorode зібрав адреси та телефони волонтерів у Дніпрі, куди біженцям можна звертатися за допомогою. Там допоможуть знайти місце для нічлігу, їжу, теплі речі. Також читайте тут, як біженцям знайти разову, тимчасову чи постійну роботу у Дніпрі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах