У Дніпрі біженцям проводять безкоштовні екскурсії: як потрапити

У Музеї історії Дніпра біженцям проводять безкоштовні екскурсії

У Музеї історії Дніпра біженцям проводять безкоштовні екскурсії - фото: facebook.com/MIDnipro

Події
27 березня 2022 13:42

У Музеї історії Дніпра вирішили долучитися до працівників інших закладів культури, які підтримують біженців із палаючих міст України. Там уже почали проводити безкоштовні екскурсії для вимушених переселенців.

Як повідомили у Музеї історії Дніпра, вони запрошують усіх вимушених переселенців (людей, які під час війни залишили свої міста та переїхали до Дніпра) на безкоштовні оглядові екскурсії, під час яких можна дізнатися цікаві факти з історії Дніпра та переглянути унікальні фільми. Ще працівники музею пропонують дорослим та юним біженцям відвідати їхній незвичайний майстер-клас "Свічкова мануфактура".

Безкоштовні екскурсії для біженців у Дніпрі.Безкоштовні екскурсії для біженців у Дніпрі. Фото: facebook.com/MIDnipro

Щоб потрапити на дані заходи, потрібно заздалегідь записуватися за номером 095 294 00 09. ВАЖЛИВО: при собі потрібно мати паспорт, адже якщо прийти без нього, то екскурсія або майстер-клас будуть лише платними.

Раніше ми писали, що зараз у планетарії Дніпра проводять безкоштовні лекції для біженців. Як працюють інші заклади культури (бібліотеки, театри) у нашому місті, можна дізнатися тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах