У реанімації одружилися рятувальники, які постраждали під час ракетного удару по Дніпру

У реанімації одружилися рятувальники, які постраждали під час ракетного удару по Дніпру -

У реанімації одружилися рятувальники, які постраждали під час ракетного удару по Дніпру - фото: adm.dp.gov.ua

Події
29 липня 2022 13:50

Ігор та Євгенія – працівники ДСНС у Дніпропетровській області. Він ліквідовує надзвичайні події, а вона висвітлює їх у ЗМІ. З початку повномасштабної війни їхнім "полем бою" стали руйнування від ворожих ракетних обстрілів.

Про закоханих ДСНСників розповіли у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

Ігор ще з дитинства мріяв стати рятувальником, а коли виріс – здійснив свою мрію. Євгенія же змалечку любила фотографувати і цікавилася журналістикою. Доля звела їх на роботі у Службі порятунку.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ігор з дитинства мріяв стати рятувальником -Ігор з дитинства мріяв стати рятувальником - фото: adm.dp.gov.ua

Євгенія захоплювалася журналістикою -Євгенія захоплювалася журналістикою - фото: adm.dp.gov.ua

Два майори працювали в одній зміні. Вони також разом приїхали на виклик 10 квітня, коли російські окупанти вдарили по аеропорту Дніпра. Рятувальники потрапили під повторний обстріл, коли ліквідовували наслідки попередньої атаки. В епіцентрі ракетного удару опинилися шестеро бійців ДСНС, серед них – Євгенія та Ігор. Усі вони отримали поранення, а прес-офіцерсі дісталося найбільше.

В Ігора були осколкові поранення. Коли його виписали із лікарні, то він одразу ж вирушив до коханої. Чоловік цілодобово чергував біля неї у реанімації. Там пара і одружилася – тихо, без зайвого галасу та свідків. Ігор говорить, що коли Євгенія одужує, то тоді влаштують свято.

Закохані працювали разом -Закохані працювали разом - фото: adm.dp.gov.ua

Уже в статусі дружини Женя вирушила на реабілітацію до Німеччини. Лікарі кажуть, що для одужання потрібен час і терпіння. Ігор вже повернувся до роботи. Він отримав нове спорядження, техніку і зараз також керує черговою зміною. Рятувальник запевняє, що перебуває у повній готовності до бойових викликів.

Ігор за 12 років у професії врятував сотні людей. У 2020-му році він їздив ліквідовувати одну з найбільших лісових пожеж за всю історію в Україні, яка тривала приблизно місяць. Тоді у Чорнобильській зоні горіли ліси. На питання, що буде робити після перемоги, Ігор відповідає, що танцюватиме з коханою Євгенією. 

Рятувальники одружилися -Рятувальники одружилися - фото: adm.dp.gov.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах