Що зараз із рятувальниками, які постраждали під час обстрілу аеропорту Дніпра

Що зараз із рятувальниками, які постраждали під час обстрілу аеропорту Дніпра -

Що зараз із рятувальниками, які постраждали під час обстрілу аеропорту Дніпра - фото: facebook.com/helpfirefightersua

Події
11 квiтня 2022 16:28

Внаслідок обстрілу аеропорту у Дніпрі постраждали п’ятеро рятувальників, які у цей час розбирали завали. Наразі усі вони знаходяться у лікарнях.

П’ять рятувальників, які постраждали внаслідок ракетного удару у Дніпрі 10 квітня, перебувають у двох лікарнях міста. Одна людина у тяжкому стані, четверо – у стабільному. Медична допомога надається у повному обсязі. Наразі загрози життю постраждалим немає.

Про це під час брифінгу 11 квітня повідомила виконувачка обов’язків директора департаменту охорони здоров’я ДніпроОВА Вікторія Кулик.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що вчора, 10 квітня, підрозділ рятувальників потрапив під ворожий ракетний обстріл, коли розбирав завали на місці першої атаки в аеропорту Дніпра. Внаслідок цього постраждали п’ятеро співробітників ДСНС. Їх госпіталізували у лікарні.

Найбільше постраждала начальниця Відділу зв’язківки із ЗМІ та роботи з громадськістю Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області Євгенія Дудка. Вона виїхала на місце обстрілів, аби здійснювати свою щоденну роботу – фіксацію наслідків прильоту в місто "русского мира" та подолання руйнівних наслідків "любові старшого брата" рятувальниками ДСНС.

Під час обстрілу постраждала Євгенія Дудка -Під час обстрілу постраждала Євгенія Дудка - фото: t.me/borys_filatovv

Дізнатися, як можна допомогти рятувальникам, можна за посиланням.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах