Поранена під час обстрілу прес-офіцер ДСНС продовжить лікування в Німеччині

Поранена під час обстрілу прес-офіцер ДСНС продовжить лікування в Німеччині -

Поранена під час обстрілу прес-офіцер ДСНС продовжить лікування в Німеччині - фото: t.me/borys_filatovv

Події
01 червня 2022 11:45

Прес-офіцер ДСНС у Дніпропетровській області Євгенія Дудка, яка отримали серйозні поранення внаслідок ворожого обстрілу, продовжить лікування в Німеччини.

Як повідомили у ДСНС України, Євгенія буде лікуватися у німецькій клініці "Шаріте". Це стало можливим завдяки сприянню Федерального відомства із захисту населення та допомоги при катастрофах (BBK) і Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ Ukraine. Фінансування здійснюватиметься німецьким урядом.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Ми віримо, що наша Женя все подолає, стане на ноги і продовжить працювати в колективі, де її дуже чекають. Видужуй, рідна – написали колеги Євгенії Дудки.

Нагадаємо, що Євгенія Дудка отримала поранення 10 квітня під час виконання своїх службових обов'язків. Працюючи як прес-офіцер, вона потрапила під ворожі обстріли дніпровського аеропорту. Рятувальники якраз ліквідовували наслідки попереднього "прильоту". У результаті 5 ДСНСників постраждали.

Найбільше постраждала начальниця Відділу зв'язки зі ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області Євгенія Дудка. З того часу дівчина перенесла вже 11 операцій і попереду в неї ще тривале лікування.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах