Потрапила під обстріл аеропорту в Дніпрі: як почувається прес-офіцер ДСНС Євгенія Дудка

Как себя чувствует пресс-офицер ГСЧС Евгения Дудка

Как себя чувствует пресс-офицер ГСЧС Евгения Дудка - фото: t.me/borys_filatovv

Події
03 травня 2022 13:18

У квітні начальниця відділу зв'язку зі ЗМІ та роботи з громадськістю Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області – Євгенія Дудка – разом зі своїми 4 колегами потрапила під обстріл аеропорту у Дніпрі та сильно постраждала. Стало відомо, як вона почувається зараз.

- Дорогі і найкращі люди для мене, особливо ті, хто поруч зі мною в цей нелегкий для мене час... Так, ангели-лікарі витягли мене звідти при такому пораненні, де дорога тільки в один бік. Шана Вам, я цілую руку кожному лікарю. На дзвінки відповідати не можу, в мене два зонди у горлі. Стосовно мого одужання – сьогодні (ред. – 2 травня) була вже восьма операція. Відповідати на 100 смс "Як ти?" або на 150 смс "Коли додому?" фізично не маю можливості. Всім дякую за допомогу та переживання, – розповіла на своїй Instagram-сторінці Євгенія Дудка.

Потрапила під обстріл аеропорту в Дніпрі: як почувається прес-офіцер ДСНС Євгенія Дудка фото 1Потрапила під обстріл аеропорту в Дніпрі: як почувається прес-офіцер ДСНС Євгенія Дудка фото 1

Vgorode бажає Євгенії Дудці якнайшвидшого одужання.

Нагадаємо, що 10 квітня російські окупанти обстріляли аеропорт у Дніпрі, а коли туди приїхали розбирати завали рятувальники, вороги вдарили по аеропорту знову. У результаті 5 ДСНС-ників постраждали. Найбільше постраждала начальниця Відділу зв'язки зі ЗМІ та роботи з громадськістю Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області Євгенія Дудка. Вона виїхала на місце обстрілів разом зі своїми 4 колегами, щоб зробити свою щоденну роботу – зафіксувати наслідки прильоту до міста "російського світу" та руйнівні наслідки "любові старшого брата". Зазначимо, що всі рятувальники були у бронежилетах, однак Євгенії Дудці один уламок залетів під нього і вона знепритомніла. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах