У Дніпрі попрощаються з рятувальницею Євгенією Дудкою: де та коли буде церемонія

У Дніпрі попрощаються з рятувальницею Євгенією Дудкою: де та коли буде церемонія

У Дніпрі попрощаються з рятувальницею Євгенією Дудкою: де та коли буде церемонія - фото: znaj.ua

Події
08 березня 2023 13:41

Вчора, 7 березня, померла рятувальниця Євгенія Дудка, яка постраждала під час ракетного обстрілу дніпровського аеропорту у квітні 2022 року. Вона отримала важкі травми та боролася за своє життя майже 11 місяців. Попрощаються з нею у Дніпрі. 

Як повідомили в пресслужбі ДСНС Дніпропетровської області, церемонія прощання із Євгенією Дудкою відбудеться 10 березня об 11:00 у Храмі Різдва Пресвятої Богородиці, за адресою вулиця Набережна Заводська, 92Б.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Немає тих слів у цьому світі, щоб висловити сум та жахливий біль від страшної втрати. Євгенія справжня професіоналка своєї справи, патріотка. Рятувальники Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області висловлюють найщиріші співчуття всім рідним та близьким Євгенії з приводу тяжкої втрати, – йдеться у повідомленні ДСНС.

Нагадаємо, що Євгенія Дудка постраждала 10 квітня 2022 року. Тоді окупанти завдали ракетного удару по аеропорту у Дніпрі. Євгенія разом із рятувальниками вирушила на місце події. Особовий склад почав гасити загоряння та оглядати постраждалі будівлі. Прес-офіцер розпочала збір інформації для ЗМІ щодо оперативної обстановки на місці, робила фотозвіти. Під час роботи рятувальників російські військові завдали повторного ракетного удару по тому місцю. Євгенія Дудка вижила, але отримала поранення черевної порожнини та стегна. Її госпіталізували до лікарні.

Рятувальниця продовжила лікування в Німеччині. Вона перенесла десятки операцій і, за її словами, пройшла всі кола пекла у німецькій лікарні.

Вона мріяла повернутися додому і наприкінці лютого приїхала до Дніпра. Останній пост у соцмережі Євгенія Дудка написала 24 лютого. У ньому вона поділилася спогадами про перший день повномасштабного вторгнення.

Редакція Vgorode приносить щирі співчуття близьким та рідним Євгенії Дудки. Вічна пам'ять!

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах