Рятувальниця з Дніпра повернулася додому після 7 місяців лікування у Німеччині

Рятувальниця з Дніпра повернулася додому після 7 місяців лікування у Німеччині

Рятувальниця з Дніпра повернулася додому після 7 місяців лікування у Німеччині - фото: facebook.com/dudka.ev

Події
20 лютого 2023 10:39

Рятувальниця з Дніпра Євгенія Дудка постраждала внаслідок ракетного обстрілу у квітні 2022 року. Протягом семи місяців вона лікувалася у Німеччині. Вчора, 19 лютого, стало відомо, що вона повернулася додому до рідного міста.

Про це Євгенія Дудка написала на своїй сторінці у Facebook. Жінка подякувала усім, хто підтримував її та допоміг їй повернутися до Дніпра. Вона також зазначила, що дуже щаслива.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Просто щасливі саме цією хвилиною цінуємо те, що маємо, а особливо, людяних людей в нашому житті. Дякуємо усім, хто долучився до мого перевезення. Дякую кожному за слова підтримки та співпереживання. Дякуємо життю за те, що знаємо тепер, хто є хто. Бережіть себе мої котики. Перемога вже близько. P.S. Дякую тобі, мій коханий Ігор Гетало, ти найкращий чоловік в світі, – написала Євгенія Дудка та опублікувала фото, на якому вони з чоловіком разом.

Рятувальниця Євгенія Дудка повернулася додомуРятувальниця Євгенія Дудка повернулася додому - фото: facebook.com/dudka.ev

Рятувальниця сім місяців лікувалася у НімеччиніРятувальниця сім місяців лікувалася у Німеччині - фото: facebook.com/dudka.ev

Нещодавно Євгенія Дудка розповідала, що попри лікування у найкращій клініці Німеччини, вона пройшла там всі "кола пекла". За її словами, робота медперсоналу була незадовільна. Тому рятувальниця висловлювала велике бажання виписатися з медзакладу та повернутися до України. 

Нагадаємо, що 31-річна Євгенія Дудка постраждала 10 квітня 2022 року. Тоді окупанти завдали ракетного удару по комплексу в Новоолександрівській сільській територіальній громаді Дніпровського району. Євгенія разом із рятувальниками вирушила на місце події. Особовий склад почав гасити загоряння та оглядати постраждалі будівлі.

Прес-офіцер розпочала збір інформації для ЗМІ щодо оперативної обстановки на місці, робила фотозвіти. Під час роботи рятувальників російські військові завдали повторного ракетного удару по тому місцю. Євгенія Дудка вижила, але отримала поранення черевної порожнини та стегна. Її госпіталізували до лікарні, а потім за кордон. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах