У якому зараз стані рятувальниця, яка постраждала під час ракетного обстрілу аеропорту у Дніпрі

У якому зараз стані рятувальниця, яка постраждала під час ракетного обстрілу аеропорту у Дніпрі -

У якому зараз стані рятувальниця, яка постраждала під час ракетного обстрілу аеропорту у Дніпрі - фото: facebook.com/dudka.ev

Події
04 сiчня 2023 13:39

Під час ракетного обстрілу у Дніпрі постраждала прес-офіцер ДСНС Євгенія Дудка. Вона розповіла, як проходить її лікування і у якому вона зараз стані.

Євгенія Дудка розповіла, що їй не робили операцію. На фото вона посміхається і радіє життю, але при цьому має дірку у животі. За її словами, люди, які оточують її, не розуміють, чому вона з ходунками та що взагалі з нею.

Рятувальниця досі не може їсти нормальну їжу.

- Кока-кола, чай, вода все це відразу виходить зі стоми і відчуття ситості та вгамування спраги немає, – каже Євгенія.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Лікарі нічого не кажуть і не дають ніяких прогнозів.

Євгенія Дудка зараз перебуває у лікарні у Берліні -Євгенія Дудка зараз перебуває у лікарні у Берліні - фото: facebook.com/dudka.ev

- Повірте, посмішка на фото дуже тяжко дається. Після кожної прогулянки, я ще три дні відходжу. Десять хвилин ходьби – дві години дзвону в вухах та тремтіння рук і ніг. Але, що ж мені, тільки плакати?! Ні, обираю проводити свої дні з посмішкою. Нехай не всі дні, адже те випробування через яке я проходжу не звичайне. І мені не так сумно від того, що я втратила здоров’я через росій**ку MRAZOTU, а через те, що я в чужій країні і далеко від свого коханого, – розповіла Євгенія Дудка.

Прес-офіцер каже, що має дефіцит м'язів (їх лише 8 кілограмів із 20), тому лише ходунки можуть забезпечити їй вільне пересування вулицею.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах