Стало відомо, коли у Дніпрі відбудеться прощання з родиною, яка загинула через ракетний удар

Стало відомо, коли у Дніпрі відбудеться прощання з родиною, яка загинула через ракетний удар -

Стало відомо, коли у Дніпрі відбудеться прощання з родиною, яка загинула через ракетний удар - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
05 жовтня 2022 13:14

У Дніпрі проведуть в останню путь родину, яка загинула внаслідок ракетної атаки окупантів 29 вересня.

Як повідомив міський голова Борис Філатов, прощання з родиною відбудеться завтра, 6-го жовтня, об 11:00. Вшанувати пам’ять загиблих можна буде у Свято-Духівському храмі, що на проспекті Металургів, 43. Поховання буде проходити на Краснопільскому кладовищі о 13:00.

- Будь ласка, приходьте всі, хто хоче провести в останню путь бабусю Аллу, мати Наталю та маленьких Василису з Іваном, – зазначив мер.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Внаслідок ракетного удару загинула родина -Внаслідок ракетного удару загинула родина - фото: facebook.com/volunteerdnipro

Нагадаємо, що 29 вересня російські війська завдали ракетного удару по Дніпру – вони влучили у будинок у приватному секторі. На місці влучання утворилася воронка розміром приблизно 8 на 10 метрів. За словами мера, люди буквально випарувалися – бабуся Алла, мама Наталя, 12-річна Василіса і 8-річний Іван, а також маленька собачка Джек. Батько родини наразі захищає Україну на фронті. Дізнавшись, що втратив усю свою родину, він приїхав у Дніпро.

Коли рятувальники розбирали завали, то помітили старого пса Крима, який сидів і плакав. Тварина була дуже налякана, частково втратила зір та слух, отримала контузію. Наразі Крим перебуває під наглядом і потрохи його стан покращується.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах