Став символом Дніпра: Борис Філатов відвідав пса Крима

Став символом Дніпра: Борис Філатов відвідав пса Крима

Став символом Дніпра: Борис Філатов відвідав пса Крима - фото: t.me/borys_filatovv

Події
04 жовтня 2022 14:29

Сьогодні, 4 жовтня, Борис Філатов навідався до пса Крима, який постраждав під час ракетного удару по житловому кварталі Дніпра 29 вересня. На руїнах знищеного будинку поранена тварина чекала своїх господарів, які, на жаль, загинули. 

Врятованого після ракетного удару пса прихистили у КП "Зооконтроль". Хвостатий пацієнт потрапив туди з серцевою недостатністю, контузією, частковою глухотою та сліпотою. Сьогодні до Крима навідався мер Дніпра Борис Філатов.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На своїй сторінці у Facebook Борис Філатов опублікував фото, як він годує собаку. У пості він написав, що пес Крим став символом Дніпра: могутнього, незламного, але людяного.  

– Дружаня мій, тепер ти став символом нашого міста. Могутнього та незламного, але такого людяного, – написав міський голова Дніпра. 

Також Борис Філатов додав, що разом з Кримом відвідав ще понад 200 собак та котиків, яких рятують від війни.   

Борис Філатов про пса КримаБорис Філатов про пса Крима - фото: facebook.com/Борис Філатов

Нагадаємо, 29 вересня внаслідок ракетної атаки по Дніпру загинула родина – бабуся, мама та двоє її маленьких дітей. Під час розбирання завалів рятувальники побачили травмованого собаку, який вив. Це був пес тієї родини, яка постраждала.

Згодом стало відомо, що собаку звуть Крим. Фахівці комунального підприємства "Зооконтроль" забрали пса та передали під нагляд лікарів. Він не чув, не бачив, мав контузію і серцеву недостатність. Йому було дуже страшно. Ветеринари намагалися нормалізувати його стан.

Фотографії пса швидко розлетілися соцмережами і він став символом відданості та горя, які приносить війна.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах