У прокуратурі прокоментували ракетний удар по Дніпру

У прокуратурі прокоментували ракетний удар по Дніпру  -

У прокуратурі прокоментували ракетний удар по Дніпру - фото: dnipr.gp.gov.ua

Події
29 вересня 2022 11:15

Дніпропетровська обласна прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом ракетного удару по Дніпру.

За даними слідства, сьогодні, 29 вересня, близько 01:00 російські окупанти завдали ракетного удару по житловим кварталам Дніпра. Внаслідок атаки загинули троє людей, серед яких одна дитина. Ще п’ятеро містян отримали поранення, у тому числі 12-річна дівчинка, повідомили у пресслужбі обласної прокуратури.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У ніч на 29 вересня російські війська вдарили по Дніпру -У ніч на 29 вересня російські війська вдарили по Дніпру - фото: dnipr.gp.gov.ua

У Дніпрі пошкоджено понад 60 приватних будинків та кілька багатоповерхівок, ринок, автобуси, автомобілі та лінії електропередач. Наразі тривають першочергові слідчі дії, дані уточнюються. Рятувальники продовжують розбирати завали – шукають людей, там можуть бути діти.

На місці утворилася вирва -На місці утворилася вирва - фото: dnipr.gp.gov.ua

Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаним з умисним вбивством.

Прокуратура розпочала розслідування  -Прокуратура розпочала розслідування - фото: dnipr.gp.gov.ua

Нагадаємо, що сьогодні зранку ворог вдарив по Криворізькому району забороненими касетними снарядами з РСЗВ "Ураган". Окупанти поцілили по промисловій інфраструктурі у Зеленодольській громаді.  Попередньо відомо, що внаслідок обстрілу поранення отримали 15 працівників підприємства. Шестеро людей перебувають у важкому стані.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах