З'явилося фото дітей, які загинули внаслідок ракетного удару по Дніпру 29 вересня

З'явилося фото дітей, які загинули внаслідок ракетного удару по Дніпру 29 вересня

З'явилося фото дітей, які загинули внаслідок ракетного удару по Дніпру 29 вересня - фото: mi100.info

Події
30 вересня 2022 13:30

Вчора, 29 вересня, окупанти завдали ракетного удару по житловому кварталу в Дніпрі. Внаслідок ворожої атаки загинула родина – бабуся, мама і двоє маленьких дітей. Вижив тільки їхній пес Крим, який чекай господарів на руїнах. У мережі показали світлину, на якій загиблі брат та сестра.  

Фото дітей опублікувала народна депутатка України Юлія Гришина.  

Внаслідок ракетного удару по Дніпру загинуло двоє дітейВнаслідок ракетного удару по Дніпру загинуло двоє дітей - фото: t.me/Gryshyna_channel

Вона зазначила, що за добу окупанти принесли дуже багато горя українцям. Також закликала світ надалі підтримувати Україну у цій боротьбі з ворогом.

– Ціла родина загинула в Дніпрі… двоє маленьких дітей були вбиті рашистською ракетою у власному домі. Дев’ятиповерхівка в Миколаєві… знову ракета. Під завалами люди. 23 загиблих та 28 поранених цивільних внаслідок обстрілу росіянами колони у Запорізькій області. Лише доба! І стільки горя принесла українцям Росія. Допоможіть нам ті, хто ще на допомогає, не зупиняйтеся ті, хто вже поряд з нами у цій боротьбі, – написала Юлія Гришина.  

Нагадаємо, міський голова Борис Філатов розповів про загиблу родину внаслідок ракетного удару. Він зазначив, коли почалася війна, то мама вирішила перевезти дітей з проспекту Поля у більш безпечне місце. Згодом вони переїхали у приватний сектор, де жила їхня бабуся.  

Вчора, 29 вересня, у їхній будинок прилетіла російська ракета. На місці влучання утворилася воронка розміром приблизно 8 на 10 метрів. За словами мера, люди буквально випарувалися – бабуся Алла, мама Наташа, 12-річна Василіса і 8-річний Іван, а також маленька собачка Джек. 

Батько родини наразі захищає Україну на фронті. Дізнавшись, що втратив усю свою родину, він приїхав у Дніпро.
 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах