"Я побачив пекло зсередини": Філатов розповів про родину, яка загинула через ракетну атаку

"Я побачив пекло зсередини": Філатов розповів про родину, яка загинула через ракетну атаку -

"Я побачив пекло зсередини": Філатов розповів про родину, яка загинула через ракетну атаку - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
29 вересня 2022 16:45

Сьогодні, 29 вересня, російські окупанти поцілили ракетами по житловому кварталу у Дніпрі. Внаслідок атаки загинула родина – бабуся, мама і двоє маленьких дітей.

Міський голова Борис Філатов розповів, що, коли почалася війна, то мама вирішила перевезти дітей з проспекту Поля у більш безпечне місце. Згодом вони переїхали у приватний сектор, де жила їхня бабуся.

Сьогодні у їхній будинок прилетіла російська ракета. На місці влучання утворилася воронка розмірок приблизно 8 на 10 метрів. За словами мера, люди буквально випарувалися – бабуся Алла, мама Наташа, 12-річна Василіса і 8-річний Іван, а також маленька собачка Джек.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Ні. Я буду відвертим до кінця. Дехто не просто випарувався. Їх знайшли у сусідів на дахах. На сусідніх вулицях. А коли приїхали рятувальники, на руїнах сидів старий пес Крим. І вив, – розповів Борис Філатов.

Собаку забрали співробітники КП "Зооконтроль". Він не чує, не бачить і має контузію. Зараз його стан намагаються нормалізувати ветеринари, вони колють йому сердечні препарати.

На місці трагедії виявили собаку -На місці трагедії виявили собаку - фото: facebook.com/profile.php?id=100002157183088

Згодом на місце трагедії приїхав батько дітей. Він зараз служить у Збройних силах України, перебуває під Лиманом, що у Донецькій області.

Борис Філатов розповів про родину, яка загинула внаслідок ракетної атаки -Борис Філатов розповів про родину, яка загинула внаслідок ракетної атаки - фото: facebook.com/profile.php?id=100002157183088

Наслідки ракетного удару -Наслідки ракетного удару - фото: facebook.com/profile.php?id=100002157183088

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах