Житель Кривого Рогу допомагав чоловікам виїжджати за кордон: його затримали

Житель Кривого Рогу допомагав чоловікам виїжджати за кордон: його затримали -

Житель Кривого Рогу допомагав чоловікам виїжджати за кордон: його затримали - фото: dnipr.gp.gov.ua

Події
16 вересня 2022 16:43

У Дніпропетровській області затримали чоловіка, який "допомагав" військовозобов’язаним виїжджати за кордон під час воєнного стану.

За даними слідства, 30-річний житель Кривого Рогу отримав сім тисяч доларів хабаря. За ці гроші він пообіцяв чоловікам, які підлягають призову та військовій службі, вплинути на службових осіб для оформлення документів, які надавали б дозвіл для виїзду за кордон під час воєнного стану.

Коли чоловік отримав гроші, його затримали правоохоронці. Наразі перевіряється причетність до цієї схеми інших осіб.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Затриманому криворіжцю вже повідомили про підозру за фактом одержання неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави.

Нагадаємо, що нещодавно правоохоронці у Дніпрі викрили масштабну схему – "благодійний фонд" збирав гроші на придбання ЗСУ бронежилетів, шоломів, приладів нічного бачення та іншої амуніції. Але насправді кошти йшли не за своїм призначенням. На потреби військових перераховували лише пів відсотка отриманих коштів. Очільник Дніпропетровської ОВА також розповів, що підприємцям надсилали фейкові листи від його імені.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах