Від імені керівника Дніпропетровської ОВА підприємцям розсилають фейкові листи

Від імені керівника Дніпропетровської ОВА підприємцям розсилають фейкові листи -

Від імені керівника Дніпропетровської ОВА підприємцям розсилають фейкові листи - фото: t.me/adm_dp

Події
16 вересня 2022 11:40

Шахраї від імені голови Дніпропетровської обласної військової адміністрації виманювали у підприємців гроші начебто на допомогу ЗСУ.

Очільник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко опублікував лист, який шахраї від його імені надсилали підприємцям. У ньому вони просили перерахувати гроші начебто на закупівлю військового обладнання для наших військових.

Валентин Резніченко зазначив, що ОВА ніколи і нікому не писала подібних листів, тому це шахрайство. Він також закликав підприємців не вестися на подібні махінації.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Творців цих мерзенних підробок уже затримано. Сподіваюся, на них чекає суворе покарання. Підприємці! Не ведіться на такі безсоромні махінації. Ретельно перевіряйте всі послання, які отримуєте. Негідники інколи підіймають голови. Не давайте їм шансу. Вони мають стояти біля ганебної стіни. Давайте усі разом їм у цьому допоможемо – написав керівник Дніпропетровської ОВА.

Так виглядає фейковий лист -Так виглядає фейковий лист - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Нагадаємо, що нещодавно правоохоронці у Дніпрі викрили масштабну схему – "благодійний фонд" збирав гроші на придбання ЗСУ бронежилетів, шоломів, приладів нічного бачення та іншої амуніції. Але насправді кошти йшли не за своїм призначенням. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах