У Дніпрі на Набережній Перемоги потонув чоловік

У Дніпрі на Набережній Перемоги потонув чоловік -

У Дніпрі на Набережній Перемоги потонув чоловік - фото: dp.dsns.gov.ua

Події
13 липня 2022 09:56

У вівторок ввечері, 12 липня, у Дніпрі у водоймі знайшли тіло потонулого чоловіка.

Близько 20:20 до Служби порятунку звернулися поліцейські. Вони повідомили, що на поверхні ріки Дніпро неподалік від берегу знаходиться тіло чоловіка. Подія сталася на Набережній Перемоги, розповіли у ГУ ДСНС Дніпропетровської області.

На місце прибула водолазно-рятувальна група. Водолази-рятувальники на човні "Колібрі" за допомогою мотузки підняли тіло 51-річного чоловіка та передали його співробітникам поліції. Потонулий знаходився на відстані трьох метрів від берега.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що з початку літа у Дніпропетровській області потонули вже більше 20 людей, серед них також є діти. При цьому в умовах воєнного стану не рекомендовано відвідувати пляжі, оскільки там немає укриттів, де можна було би сховатися під час повітряної тривоги.

Згідно з інформацією від місцевих органів влади, зараз в нашій області визначено та обладнано лише два пляжі – у Верхньодніпровську та смт Дніпровське (Кам'янський район). На цих пляжах відпочивальники можуть безпечно купатися, запевняють рятувальники. Що стосується обласного центру, то інформації від місцевої влади щодо відкриття пляжів до ДСНС не надходило. Тому на пляжах у Дніпрі рятувальники не здійснюють чергувань.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах