На Дніпропетровщині визначено лише два пляжі для купання

На Дніпропетровщині визначено лише два пляжі для купання -

На Дніпропетровщині визначено лише два пляжі для купання - фото: glavcom.ua

Події
14 червня 2022 15:08

З початку літа у Дніпропетровській області на воді загинули десятеро людей – дев’ятеро дорослих та одна дитина. Рятувальники вкотре закликають дотримуватися правил безпеки під час купання та робити це виключно у спеціально облаштованих місцях.

Як розповів представник ДСНС у Дніпропетровській області Сергій Качан, протягом минулого року в нашій області зафіксували 84 нещасних випадків на водоймах, внаслідок яких загинули 67 людей, 6 із яких – діти. За літо на воді загинули 35 людей, передає "Відкритий".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наразі ситуацію з загибеллю людей в Дніпропетровській області лише загострюється. Станом на 14 червня, на водоймах регіону загинули 27 людей, з яких 4 дітей. Лише з 1 по 13 червня загинули 10 людей, у тому числі одна дитина. За такий же період минулого року таких трагедій сталося дві.

Згідно з інформацією від місцевих органів влади, на сьогодні в області визначено та обладнано лише два пляжі – у Верхньодніпровську та смт Дніпровське (Кам'янський район). На цих пляжах відпочивальники можуть безпечно купатися, запевняють рятувальники.

Що стосується обласного центру, то інформації від місцевої влади щодо відкриття пляжів до ДСНС не надходило. Тому на пляжах у Дніпрі рятувальники не здійснюють чергувань.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах