У Дніпрі на Монастирському острові потонув чоловік

У Дніпрі на Монастирському острові потонув чоловік

У Дніпрі на Монастирському острові потонув чоловік - фото: facebook.com/MNSDNE

Події
02 липня 2022 13:00

Ввечері 1 липня, у Дніпрі, неподалік Храму на Монастирському острові потонув чоловік.

Як повідомили в пресслужбі ДСНС Дніпропетровської області, повідомлення про те, що у річці на Монастирському острові тоне людина надійшло о 16:12, 1 липня. Рятувальники-водолази оперативно прибули на місце події та одразу почали шукати чоловіка, який зник з поля зору.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вони обстежили 600 квадратних метрів підводної акваторії. Майже за десять хвилин, потонулого виявили на глибині чотири метри недалеко від берега. 52-річного загиблого чоловіка дістали з води. Нажаль, його не вдалося реанімувати. Медичні працівники, що прибули, констатували смерть.

В Дніпропетровській області с початку червня загинуло 20 людей, серед яких двоє дітей. За останній тиждень потонуло вісім людей, серед яких одна дитина.

Рятувальники Дніпропетровщини зазначають, що наразі офіційні місця купання на пляжах Дніпра та області відсутні. Це означає, що там не чергують рятувальники та медики. Тому отримати швидку допомогу в екстреному випадку неможливо і потрібно розраховувати лише на власні слили.

У ДСНС закликають дотримуватись правил безпеки під час перебування біля водойм. Необхідно бути вкрай обережними на пляжних зонах під час купання і не залишати дітей без нагляду.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах