Пірнув та не виплив: на Дніпропетровщині потонув 22-річний хлопець

Пірнув та не виплив: на Дніпропетровщині потонув 22-річний хлопець -

Пірнув та не виплив: на Дніпропетровщині потонув 22-річний хлопець - фото: 34.ua

Події
06 липня 2022 10:25

У Дніпропетровській області стався черговий нещасний випадок під час відпочинку на водоймі.

Вчора, 5-го липня, близько 12:30 до Служби порятунку надійшло повідомлення, що під час купання біля дамби на річці Інгулець у Кривому Розі хлопець пірнув у воду та не виплив. На місце події негайно виїхали рятувальники, а також співробітники комунального підприємства "Аварійно-рятувальна мобільна служба рятування на воді", розповіли у ГУ ДСНС Дніпропетровської області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Рятувальники візуально обстежили берег та поверхню водойми, а водолази провели пошукові роботи безпосередньо у воді. Тіло 22-річного хлопця знайшли на глибині двох метрів та на відстані трьох метрів від берега. Загиблого доправили до берега та передали його представникам судово-медичної експертизи.

Нагадаємо, що з початку літа у Дніпропетровській області вже потонули більше 20 людей, серед них є двоє дітей. При цьому офіційно пляжний сезон не відкривали з міркувань безпеки, тому людей закликають поки що утриматися від купання у річках, ставках і тому подібне.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах