У Дніпрі під час купання потонув чоловік

У Дніпрі під час купання потонув чоловік -

У Дніпрі під час купання потонув чоловік - фото: 1plus1.ua

Події
01 липня 2022 10:07

Учора ввечері, 30 червня, у Дніпрі стався черговий нещасний випадок на воді – під час купання потонув 29-річний чоловік.

Близько 21:15 до Служби порятунки звернулися містяни, які повідомили, що на території Соборного району на річці Дніпро під водою зник чоловік. На місце події терміново прибули водолази, розповіли у ДСНС Дніпропетровської області.

Рятувальники приступили до пошукових робіт та візуального обстеження поверхні водойми. Обстежити вдалося близько 100 квадратних метрів підводної акваторії річки. Потопельника знайшли на відстані 25 метрів від берега та на глибині трьох метрів. Тіло чоловіка дістали з води та передали його співробітникам поліції.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Дніпрі потонув чоловік -У Дніпрі потонув чоловік - фото: dp.dsns.gov.ua

Нагадаємо, що 29 червня у Дніпропетровській області потонули троє людей. Один випадок стався на пляжі у Новомосковському районі – загинув чоловік. У Синельниківському районі загинув підліток, який плавав на надувному човні. Також у цьому ж районі потонув чоловік.

Рятувальники закликають громадян дотримуватися правил безпеки на воді. Потрібно бути вкрай обережними, адже місця для купання не пристосовані, як це було зазвичай.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах