Що зараз з водієм, який постраждав внаслідок ракетної атаки у Дніпрі

Що зараз з водієм, який постраждав внаслідок ракетної атаки у Дніпрі -

Що зараз з водієм, який постраждав внаслідок ракетної атаки у Дніпрі - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
13 жовтня 2022 13:01

У Дніпрі внаслідок ракетної атаки 10 жовтня постраждав водій автобусу №36. Один із снарядів розірвався в декількох метрах від нього. Стало відомо, в якому він перебуває стані і чи планує повертатися на роботу.

Водій Олександр Іванович чи не найбільше постраждав внаслідок ракетної атаки. З місця події його відвезли у реанімацію однієї з міських лікарень. Як розповіла представниця АТП Світлана, чоловік працює на підприємстві майже десять років. Він керував автобусами на різних маршрутах і його, скоріше за все, знають всі колеги по місту, передає "Наше місто". Тому, коли відбулася ця трагедія, телефонували водії з усього Дніпра, питали, як він себе почуває та чим вони можуть допомогти.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Коли в АТП дізналися, в якій лікарні перебуває Олександр Іванович, то відразу направили туди співробітників, щоб дізнатися, що йому потрібно. Лікарня забезпечила його всім необхідним. Потім їм зателефонувала дружина водія, яка розповіли, що кожного дня до чоловіка навідується головний лікар, цікавиться його станом.

За словами представниці АТП, наразі загрози життю Олександра Івановича немає. У нього було проникаюче осколкове поранення черевної порожнини, уражена одна з легень, стоїть дренаж. Він лежав в реанімації, але зараз його вже перевели до хірургічного відділення. Чоловік говорить, що готовий повертатися до роботи. Але на підприємстві розуміють, що йому треба долікуватися, а потім ще буде тривала реабілітація, на яку потрібні чималі кошти.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах