У Міноборони РФ розповіли, кого "знищили" ракетним ударом по Дніпру

У Міноборони РФ розповіли, кого "знищили" ракетним ударом по Дніпру -

У Міноборони РФ розповіли, кого "знищили" ракетним ударом по Дніпру - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
02 жовтня 2022 16:18

Міністерство оборони країни-агресорки опублікувало "уточнені дані" по ракетному удару, який російські окупанти нанесли 29 вересня по Дніпру.

За версією Міноборони РФ, російські війська нанесли "високоточний удар" по будівлі управління Служби безпеки Україні у Дніпрі. У відомстві заявили, що внаслідок атаки загинули більше 35 співробітників СБУ, у тому числі іноземні радники. Також у МО РФ додали, що ще блазько 40 правоохоронців начебто вважаються безвісти зниклими.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зведення Міноборони РФ -Зведення Міноборони РФ - фото: t.me/mod_russia

Нагадаємо, що 29 вересня російські війська обстріляли Дніпро крилатими ракетами – вони влучили у приватний сектор. Внаслідок ворожої атаки загинула родина – бабуся, мама та двоє маленьких дітей. Ще п’ятеро містян отримали поранення, у тому числі 12-річна дівчинка.

У місті було пошкоджено понад 60 приватних будинків та кілька багатоповерхівок, ринок, автобуси, автомобілі та лінії електропередач. На місці влучання утворилася велика вирва. Коли рятувальники розбирали завали, то помітили на місці травмованого собаку. Це виявися пес Крим родини, яка постраждала.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах