Внаслідок ракетного удару по Дніпру постраждав собака по кличці Крим

Внаслідок ракетного удару по Дніпру постраждав собака на прізвисько Крим

Внаслідок ракетного удару по Дніпру постраждав собака на прізвисько Крим - фото: facebook.com/zookontroldnipro

Події
29 вересня 2022 12:23

Сьогодні, 29 вересня, російські військові завдали ракетних ударів по Дніпру. Загинули люди, зокрема дитина. Відомо також про п'ятьох постраждалих. Стало відомо, що серйозно травмовано також собаку.

Як повідомили у КП "Зооконтроль", одна із ракет зруйнувала звичайний приватний будинок, де жила родина. Рятувальники під час розбирання завалів побачили травмованого собаку.

Це пес тієї родини, яка постраждала. Собаку звуть Крим. Фахівці "Зооконтролю" забрали собаку, вона під наглядом лікарів. У пса контузія та серцева недостатність. Собаці дуже страшно.

Внаслідок ракетного удару по Дніпру постраждав собака на прізвисько Крим -Внаслідок ракетного удару по Дніпру постраждав собака на прізвисько Крим - фото: facebook.com/zookontroldnipro
Собака серйозно постраждав -Собака серйозно постраждав - фото: facebook.com/zookontroldnipro

Нагадаємо, сьогодні близько першої години ночі російські окупанти завдали ракетного удару по житлових кварталах Дніпра. Внаслідок атаки загинули троє людей, серед яких одна дитина. Ще п'ятеро городян зазнали поранень, у тому числі 12-річна дівчинка. Пошкоджено понад 60 приватних будинків та кілька багатоповерхівок, ринок, автобуси, автомобілі та лінії електропередач.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах