Ракетний удар по Дніпру: як працює громадський транспорт

Ракетний удар по Дніпру: як працює громадський транспорт -

Ракетний удар по Дніпру: як працює громадський транспорт - фото: dniprorada.gov.ua

Події
29 вересня 2022 10:52

Сьогодні вночі, 29 вересня, російські війська завдали ракетного удару по Дніпру. Наразі змін у русі громадського транспорту немає.

Представник департаменту транспорту і транспортної інфраструктури Іван Васючков повідомив, що станом на ранок всі маршрути громадського транспорту працюють у звичайному режимі. Про зміни графіків чи маршрутів не повідомляється. Також транспорт рухається у бік автовокзалу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що сьогодні вночі російські війська завдали ракетного удару по Дніпру. Ворожа атака забрала життя трьох людей, серед них – одна дитина. Ще п‘ятеро осіб постраждали. Пошукові роботи тривають і досі, рятувальники шукають під завалами людей.

Відомо, що ворог вдарив по житловим кварталам. Три приватні житлові будинки знищено, ще понад шістдесят пошкоджено, зачепило багатоповерхівку, пошкоджені кіоски, автобуси, півтора десятка автівок. Також перебито лінію електропередач.

Ворожий обстріл прокоментував Борис Філатов. Він зазначив, що деякі тіла людей настільки деформовані, що тепер їх важко ідентифікувати.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах