Чому у Дніпрі зупинили реконструкцію Севастопольського парку

Чому у Дніпрі зупинили реконструкцію Севастопольського парку -

Чому у Дніпрі зупинили реконструкцію Севастопольського парку - фото: dniprorada.gov.ua

Транспорт та інфраструктура
20 вересня 2022 11:03

У листопаді минулого року у Дніпрі розпочалася реконструкція Севастопольського парку. Проте з початком повномасштабного вторгнення всі роботи поставили на паузу.

Згідно з проєктом, у парку планували з нуля прокласти комунікаційні мережі, системи поливу, реконструювати дитячий та спортивний майданчики, оновити вхідну групу. Парк хотіли поділити на зони – спортивно-рекреаційну (з майданчиками для дозвілля дітей, занять спортом) і історично-меморіальну (з фігурами відомих особистостей). Наразі реконструкцію призупинили.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Територію парку прибрали -Територію парку прибрали - фото: dniprorada.gov.ua

Як повідомили у міській раді, це пов’язано з тим, що уряд вніс зміни до постанови №590, тому поки що неможливо проводити капітальні ремонти чи реконструкції. Зараз можна виконувати лише роботи з благоустрою – покосити траву, висадити клумбу, привести до ладу дитячий майданчик тощо. На сьогодні повністю покосили траву на території та по периметру прилеглої до парку ділянки, підрізали поросль та прибрали сміття.

У Севастопольському парку безробітні, які зареєструвалися у центрах зайнятості, можуть додатково заробити гроші. Так, вони беруть участь у громадських роботах, наприклад, прибирають парк, видаляють бур’яни, формують клумби, поливають рослини. Мінімальна заробітна плата – 6500 гривень.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах