Планетарій у Дніпрі знову запрацює для усіх бажаючих

Планетарій у Дніпрі знову запрацює для всіх бажаючих: подробиці - фото: kashalot.com

Планетарій у Дніпрі знову запрацює для всіх бажаючих: подробиці - фото: kashalot.com

Події
05 квiтня 2022 16:27

Дніпровський планетарій, який раніше працював лише для біженців із "гарячих точок" України, вирішив знову відкрити свої двері для усіх бажаючих відвідати їхню лекцію. Вже відомо, в які дні там чекають на дніпрян.

Як повідомили працівники Planetarium Noosphere Dnipro, тепер 2-годинні лекції будуть проводитись для всіх людей, які хотіли б їх відвідати.

- Ми маємо жити повним життям, відчувати радість і підтримувати одне одного, – пояснили своє рішення вони.

Зазначимо, що дніпрян у планетарії чекатимуть у п'ятницю, суботу та неділю. При цьому 2-годинні лекції про космос ("Полярис. Космічна субмарина та таємниця полярної ночі", "Сонце – наша життєдайна сила", "Наша космічна адреса") для місцевих можуть бути проведені лише на платній основі. Квитки зараз коштують від 100 до 250 гривень із особи (залежно від того, де в якій частині зали знаходиться місце відвідувача). Придбати квитки можна "онлайн" на офіційному сайті Planetarium Noosphere Dnipro.

Приходити на лекції до планетарію Дніпра треба за адресою Крутогірний узвіз, 10.

ВАЖЛИВО: у разі повітряної тривоги всім глядачам доведеться покинути зал під час лекції та пройти в укриття. У решту днів тижня – понеділок, вівторок, середу та четвер – будь-які лекції про космос зможуть відвідувати лише вимушені переселенці з інших регіонів України.

Нагадаємо, що біженці з інших міст України, які зараз перебувають у Дніпрі, можуть приходити на лекції Дніпровського планетарію абсолютно безкоштовно. Але для цього їм потрібно мати при собі паспорт або інший документ, що посвідчує особу. Раніше ми писали, що дніпрян закликають виходити на роботу під час війни в Україні, щоб поповнювати витрачений на допомогу ТРВ та ЗСУ міський бюджет.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах