Музей "Машини часу" у Дніпрі віддасть на фронт свій експонат

Музей "Машини часу" у Дніпрі віддасть на фронт свій експонат

Музей "Машини часу" у Дніпрі віддасть на фронт свій експонат - фото: facebook.com/mashini.vremeni

Події
28 березня 2022 13:10

Працівники дніпровського музею "Машини часу" вирішили передати один із своїх експонатів військовим, щоб допомогти їм захищати Україну.

Як повідомили в музеї "Машини часу", броньована інкасаторська "Газель" 2011 року випуску (ГАЗ 2705-415) була у них "молодшим" спецавтомобілем. У мирний час вона часто показувалася на музейних виставках, присвячених професіям, і завжди привертала увагу відвідувачів. Однак тепер ця "Газель" служитиме військовим медикам, які зараз працюють на передовій лінії фронту.

– Час війни диктує нові умови. Кожен із нас робить усе, щоб наблизити нашу перемогу. Нами було ухвалено рішення передати "Газель" військовим, – пояснили працівники музею.

Коли ГАЗ 2705-415 буде використовуватися українськими військовими - точно невідомо. Проте, за словами працівників музею, машину передадуть на фронт уже днями. Наразі вона проходить перевірку на місцевій СТО.

ГАЗ 2705-415 у музеї ГАЗ 2705-415 у музеї

Нагадаємо, що один цивільний дніпрянин вирішив передати до ТРО Дніпра свою бойову розвідувально-дозорну машину, яку купував для участі у різних шоу. Зазначимо, що перед цим він відремонтував транспортний засіб, щоб він міг виконувати потрібні бойові завдання.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах