Чоловік із Дніпра збирається віддати військовим бойову розвідувально-дозорну машину

Чоловік із Дніпра збирається віддати військовим бойову розвідувально-дозорну машину

Чоловік із Дніпра збирається віддати військовим бойову розвідувально-дозорну машину - фото: dnepr.express

Події
27 березня 2022 17:04

Зараз багато мешканців Дніпра всіляко намагаються допомогти ЗСУ – передають солдатам їжу, ліки та різні речі, які їм потрібні. Проте один городянин відзначився. Він вирішив передати армії відремонтовану БРДМ.

Як розповів громадянський дніпрянин Сергій Ковальов, бойову розвідувально-дозорну машину він придбав ще у 2007 році для участі у різних шоу. У 2014 році, коли розпочалася активна фаза російсько-української війни, чоловік передав її на один із блокпостів. Там БРДМ використали кілька місяців, а потім повернули власнику. Після цього – протягом приблизно 8 років – транспортний засіб стояло у гаражі без діла. Оскільки минулого місяця в Україні почалася повномасштабна війна, Сергій вирішив "навести у форму" свою БРДМ і віддати її українським військовим для боротьби з окупантами з Росії, пише Дніпро Оперативний.

– Ми її поставили на хід. Ми зробили бронекапсулу. Ми зробили повний капітальний ремонт двигуна, коробки, всього електроживлення, – сказав Сергій Ковальов та додав, що розграбовану у зоні АТО (без підлоги, верху, повного бронювання) машину йому допомогли відновити працівники місцевого приватного заводу металоконструкцій.

На даний момент БРДМ може виконувати ті бойові завдання, які були б на неї покладені у воєнний час. Вже сьогодні-завтра її зрадять до ТРО Дніпра.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах