Як вирішувати проблеми з електропостачанням у Дніпрі під час війни

Як вирішувати проблеми з електропостачанням у Дніпрі під час війни

Як вирішувати проблеми з електропостачанням у Дніпрі під час війни - фото: mail.kz

Події
14 квiтня 2022 18:31

Представники компанії ДТЕК Дніпровські електромережі підготували відповіді на 10 найпопулярніших питань дніпрян під час війни. Що робити, якщо раптово вимкнулась електрика, виникли проблеми з напругою або згорів лічильник, а також як вирішувати подібні проблеми – читайте нижче.

Пропало світло. Що робити?

Як повідомили у ДПЕК Дніпровські електромережі, у такому разі людині слід повідомити їх про те, що пропало світло, передають у прес-службі ДТЕК Дніпровські електромережі. Зробити це можна через:

Коли знову з'явиться електрика?

З початку війни, як заявили у ДТЕК Дніпровські електромережі, вони направили усі свої сили на відновлення світла. Такі роботи виконуються з дозволу ЗСУ та за відсутності небезпеки для працівників. Електропостачання відновлять, як тільки з'явиться можливість.

Чи проводяться зараз планові відключення світла?

Ні. Компанія ДТЕК Дніпровські електромережі не проводить планових відключень через запровадження воєнного стану в країні. З початку війни вона навпаки направила всі свої сили на відновлення світла.

Коливається напруга. Що робити?

Повідомте про це співробітникам ДТЕК Дніпровські електромережі через:

  • кол-центр, подзвонивши за номерами 056 790 99 00 (для стаціонарних телефонів), 066 790 99 00, 067 790 99 00, 063 790 99 00, 0 800 301 497;
  • чат-бот у Viber;
  • чат-бот у Telegram;
  • сторінку у Facebook або сторінку у Instagram.

Напругу стабілізують, якщо аварійним бригадам буде на заваді. Але врахуйте, що у час всі сили працівників компанії спрямовані на аварійно-відновлювальні роботи.

Чи можна замінити/налаштувати лічильник на зони "День/Ніч"?

Ні. Поки що такі послуги не надаються через впровадження воєнного стану в країні. Компанія почне виконувати такі роботи після війни.

Лічильник висвічує різні помилки. Чи можна його перевірити?

Ні. Поки що такі послуги не надаються ДТЕК Дніпровські електромережі через впровадження воєнного стану в країні. Після війни їх поновлять.

Згорів лічильник. Що робити?

Повідомте про це ДТЕК Дніпровські електромережі через кол-центр, чат-бот, соцмережі або спеціальну форму на сайті ДТЕК Дніпровські електромережі. Після цього лічильник відремонтують, як тільки з'явиться можливість. Адже всі сили компанії спрямовані відновлення світла.

Чи знімають зараз контрольні показання?

Ні. Фахівці ДПЕК Дніпровські електромережі не виконують таких робіт.

Чи потрібно передавати показання лічильника?

Так. Дніпрян просять передавати показання лічильника для коректного нарахування сплати. Це можна зробити через:

  • телефони кол-центру, а саме 056 790 99 00 (для стаціонарних телефонів), 066 790 99 00, 067 790 99 00, 063 790 99 00, 0 800 301 497;
  • чат-бот у Viber;
  • чат-бот у Telegram;
  • особистий кабінет або зручну форму на сайті компанії.

Не можу передати показання лічильника. Що робити?

Нічого. Фахівці ДПЕК Дніпровські електромережі внесуть показання згідно з вашим середньомісячним споживанням. Коли ви зможете надати їм поточні дані, показання відкоригують.

Потрібно сказати, що для безпеки клієнтів та співробітників під час воєнного стану у країні всі сервісні центри ДТЕК Дніпровські електромережі тимчасово закриті. Але їхні фахівці готові приймати звернення, відповідати на запитання через дистанційні канали обслуговування:

Раніше ми писали, чому у Дніпрі до кінця війни без світла залишилося 18 підприємств Дніпра. Нагадаємо також, що в стані війни для деяких жителів Дніпра оплата комунальних послуг не є першочерговим, дніпрян все одно просять (по можливості) здійснювати її. Адже всім працівникам комунальних підприємств треба платити зарплатню. Потрібно пам'ятати, що для перемоги України у війні потрібні не лише стрілянина та бомбардування, а й робота всіх комунальних підприємств.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах