Як дізнатися актуальні вакансії у Дніпрі, якщо хакери атакували сайт з пошуку роботи

Як дізнатися актуальні вакансії у Дніпрі, якщо хакери-окупанти атакували сайт пошуку роботи

Як дізнатися актуальні вакансії у Дніпрі, якщо хакери-окупанти атакували сайт пошуку роботи - фото: discover.hubpages.com

Події
18 березня 2022 18:30

Зараз тема пошуку роботи дуже актуальна – багато жителів міста втратили своє колишнє джерело доходу через війну. А оскільки російські хакери-окупанти регулярно виводять з ладу стратегічно важливі українські сайти, то будь-якої миті зайти на сайт з пошуку роботи може не вийти. Відомо, як у такому випадку можна дізнатися про актуальні вакансії у Дніпрі.

Як повідомили в прес-службі провідного українського сайту з пошуку роботи Work.ua, цього тижня їх співробітники почали зупиняти вакансії кожні 7 діб, щоб роботодавці регулярно підтверджували, чи ще актуальні їх пропозиції (адже ситуація в країні змінюється щодня). Таким чином, люди, які шукають роботу, не будуть даремно розраховувати на отримання того чи іншого робочого місця. Навіть якщо хакери зламають Work.ua, дізнатися актуальні вакансії в Дніпрі тепер можна через цей телеграм-канал.

Нагадаємо, що місцева влада просить дніпровських підприємців відновлювати роботу під час війни настільки, наскільки можливо (до настання комендантської години о 20:00). Так, виходити на роботу мають усі – співробітники перукарень, спортзалів, різних магазинів, кафе та ресторанів. Відновлювати роботу підприємства Дніпра мають тому, що треба звикати жити в умовах військового стану (точно невідомо, як довго в країні будуть вестися активні бойові дії) та потрібно поповнювати міський бюджет, працюючи та сплачуючи податки (гроші звідти пішли на допомогу ЗСУ та ТРО). Як отримати допомогу у пошуку роботи біженцям у Дніпрі – читайте тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах