Стрілянина в Дніпрі: за кілька годин до інциденту загиблий пошкодив інше авто

Стрілянина в Дніпрі: за кілька годин до інциденту загиблий пошкодив інше авто -

Стрілянина в Дніпрі: за кілька годин до інциденту загиблий пошкодив інше авто - фото: facebook.com/patrolpolice.gov.ua

Події
25 вересня 2023 10:11

Чоловік, якого застрелив поліцейський у Дніпрі за кілька годин до інциденту на великій швидкості "влетів" на АЗС та пошкодив авто.

Про це інформує "Дніпро Оперативний", який отримав доступ до відео з камер спостереження.

Як з'ясувалося, за 3 години до смертельного інциденту загиблий Джумбері Сілогава ганяв містом за кермом іншого авто - КІА.

Повідомляється, що, заїжджаючи на АЗС, він на швидкості влетів у тротуар та пошкодив авто.

Стрілянина в Дніпрі: за кілька годин до інциденту загиблий пошкодив інше авто -Стрілянина в Дніпрі: за кілька годин до інциденту загиблий пошкодив інше авто - фото: Скріншот з відео опублікованого в "Дніпро Оперативний"

- На відео видно, що водій не впорався з керуванням і допустив наїзд на бордюр. Після чого зупинився біля колонки. Подивитися на пошкодження колеса вийшли діти, а також жінка, яка схожа на Тетяну Патинку, - повідомили в соцмережах.

Стрілянина в Дніпрі: за кілька годин до інциденту загиблий пошкодив інше авто -Стрілянина в Дніпрі: за кілька годин до інциденту загиблий пошкодив інше авто - фото: Скріншот з відео опублікованого в "Дніпро Оперативний"

Після того, як транспортний засіб заправили, автівка рушила у Дніпро, де згодом і сталася стрілянина.

Припускається,  що водій, пошкодивши автомобіль КІА, пересів на той самий "Ягуар", який згодом порушив ПДР і був зупинений патрульними.

Нагадаємо, 29 серпня у Дніпрі сталася стрілянина на проспекті Івана Мазепи. Патрульний вистрілив у чоловіка внаслідок чого той загинув. Як повідомила прокуратура Дніпропетровської області, двоє патрульних поліцейських зупинили авто, в якому перебували неповнолітні діти.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах