У Дніпропетровській області чиновниця міськради вимагала хабар у волонтера

У Дніпропетровській області чиновниця міськради вимагала хабар у волонтера -

У Дніпропетровській області чиновниця міськради вимагала хабар у волонтера - фото: dnipr.gp.gov.ua

Події
30 травня 2023 14:00

У Дніпропетровській області затримали начальницю управління міської рада, яка вимагала хабар від волонтера.

За даними слідства, начальниця одного із управлінь Нікопольської міськради вимагала від волонтера 20 тисяч гривень хабара. За ці гроші вона обіцяла вирішити питання про надання приміщення із комунальної власності для зберігання та видачі гуманітарної допомоги військовим і внутрішньо переміщеним особам.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Жінку затримали під час передачі частини грошей. Наразі за клопотанням прокурора їй обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, повідомили у прокуратурі Дніпропетровської області.

У Дніпропетровській області затримали чиновницю на хабарі -У Дніпропетровській області затримали чиновницю на хабарі - фото: dnipr.gp.gov.ua

Чиновниці повідомили про підозру за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди. Їй загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що У Дніпропетровській області поліцейського та представника товариства підозрюють у тому, що вони заволоділи 100 000 гривень на ремонті службового автомобіля.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах