У Дніпропетровській області вкрали 100 тисяч гривень на ремонті службового авто

У Дніпропетровській області вкрали 100 тисяч гривень на ремонті службового авто -

У Дніпропетровській області вкрали 100 тисяч гривень на ремонті службового авто - фото: dnipr.gp.gov.ua

Події
30 травня 2023 11:31

У Дніпропетровській області поліцейського та представника товариства підозрюють у тому, що вони заволоділи 100 000 гривень на ремонті службового автомобіля.

У прокуратурі Дніпропетровської області повідомили, що у грудні 2022 року між Головним управлінням Нацполіції у Дніпропетровській області та товариством було укладено договір щодо поточного ремонту службового автомобіля.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У подальшому поліцейський одного із управлінь поліції області та представник товариства внесли недостовірні відомості до офіційних документів про виконання ремонтних робіт, які фактично не проводилися. На підставі цього на рахунок товариства безпідставно перерахували майже 100 тисяч гривень, якими підозрювані розпорядились на власний розсуд.

Поліцейському та представнику товариства повідомили про підозру за фактами заволодіння чужим майном та службового підроблення. Наразі вирішується питання щодо обрання їм запобіжних заходів та відсторонення від посади правоохоронця.

Нагадаємо, що сьогодні зранку, 30 травня, у Дніпрі на території автостоянки виникла пожежа. На місці рятувальники побачили, що вогонь встиг розповсюдитися на три легкових автомобіля, а також на паркан автостоянки.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах