З російського полону звільнили захисника "Азовсталі" з Дніпра

З російського полону звільнили захисника "Азовсталі" з Дніпра - фото

З російського полону звільнили захисника "Азовсталі" з Дніпра - фото

Події
10 травня 2023 17:09

У суботу, 6 травня, відбувся черговий обмін полоненими між Україною та РФ. Додому повернулися 45 захисників "Азовсталі", які потрапили в російський полон у минулого року. Серед них Роман Шебанов з Дніпра.

Роман Шебанов з 2018 року служив у полку "Азов". Від початку повномасштабного вторгнення став на захист Маріуполя та опинився на "Азовсталі", повідомляє "Відкритий".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

20 травня 2022 року Роман Шебанов та інші азовці потрапили у російський полон. Про нього довгий час нічого не було відомо. Майже через рік він повернувся додому. Тут на нього чекала його дружина.

Відомо, що Роман Шебанов також представник фанатського руху “Дніпра".

Нагадаємо, росіяни вкрали емблему ФК "Дніпро". Крадіжку помітив ветеран фан-руху дніпровського клубу Владислав Титарьов. На своїй сторінці у Facebook він опублікував скриншоти, на яких видно, що дитячий футбольний клуб "Дачный" з Санкт-Петербургу привласнив емблему ФК "Дніпро". Вони замінили назву на свою та продовжили використовувати її, як свій логотип. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах