Росіяни вкрали емблему легендарного футбольного клубу "Дніпро"

Росіяни вкрали емблему легендарного футбольного клубу "Дніпро"

Росіяни вкрали емблему легендарного футбольного клубу "Дніпро" - фото: facebook.com/Владислав Титарьов

Події
10 травня 2023 16:20

ФК "Дніпро" заснували у Дніпрі у 1918 році. У 2019 році клуб взяв паузу. Так, росіяни вирішили вкрасти його емблему.

Крадіжку помітив ветеран фан-руху дніпровського клубу Владислав Титарьов. На своїй сторінці у Facebook він опублікував скриншоти, на яких видно, що дитячий футбольний клуб "Дачный" з Санкт-Петербургу привласнив емблему ФК "Дніпро". Росіяни замінили назву на свою та продовжили використовувати її, як свій логотип.

Росіяни вкрали емблему дніпровського футбольного клубуРосіяни вкрали емблему дніпровського футбольного клубу - фото: facebook.com/Владислав Титарьов

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Владислав Титарьов зазначив, що країна-терорист може тільки вкрасти, а не створити своє. У коментарях під дописом користувачі також погодилися з Титарьовим та висловили свою думку. 

Користувачі висловили свою думку щодо крадіжки емблемиКористувачі висловили свою думку щодо крадіжки емблеми - фото скрин: facebook.com/Владислав Титарьов

На рахунку футбольного клубу “Дніпро” багато нагород. За часів незалежної України клуб двічі ставав срібним призером чемпіонату України (1992/93, 2013/14) і тричі був фіналістом Кубка України (1994/95, 1996/97, 2003/04). На міжнародній арені команда стала фіналістом Ліги Європи (2015) і Кубка Інтертото (2006), пише “Вікіпедія”.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах