Коли у Дніпрі попрощаються з жінкою і 2-річною дівчинкою, які загинули через ракетний удар

Коли у Дніпрі попрощаються з мамою і 2-річною дівчинкою, які загинули через ракетний удар -

Коли у Дніпрі попрощаються з мамою і 2-річною дівчинкою, які загинули через ракетний удар - фото: instagram.com/tanuxa69

Події
30 квiтня 2023 17:08

У Дніпрі внаслідок ракетного удару 28 квітня загинули жінка з дворічною донечкою. Стало відомо, коли відбудеться прощання з ними.

Як повідомила сестра загиблої Тетяна Білаш, поминальна панахида відбудеться завтра, 1 травня, в 11:00 1 біля церкви. Поховають Олю та Ніку о 12:00 на кладовищі в селищі Чаплі, що в Самарському районі.

У Дніпрі поховають маму з маленькою донечкою, які загинули через ракетний удар -У Дніпрі поховають маму з маленькою донечкою, які загинули через ракетний удар - фото: nashemisto.dp.ua

Нагадаємо, що рано вранці 28 квітня російські війська атакували Дніпро. Внаслідок ракетної атаки зруйнований приватний будинок, загинули дворічна дівчинка та її 31-річна мама. У цей час вони мирно спали в одній із кімнат. Жінка переїхала у приватний сектор, тому що сподівалася, що там буде безпечніше.

Унаслідок ворожого обстрілу постраждали четверо людей – двоє з них перебували у тяжкому стані. Відомо, що постраждала вчителька однієї з міських шкіл. Жінка перебуває у лікарні.

Крім цього, внаслідок ворожої атаки, у Дніпрі було зруйновано будівлю приватного підприємства, на місці виникла сильна пожежа. Рятувальники гасили вогонь протягом декількох годин.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах