Рятувальники розповіли подробиці ракетної атаки на Дніпро

Рятувальники розповіли подробиці ракетної атаки на Дніпро

Рятувальники розповіли подробиці ракетної атаки на Дніпро - фото: t.me/dnipr_gp_gov_ua

Події
28 квiтня 2023 11:11

Зранку 28 квітня окупанти вдарили ракетами по Дніпру. У ДСНС розповіли подробиці удару.

Так, внаслідок влучання в одному з районів Дніпра зруйновано складську будівлю на площі 600 квадратних метрів. Також загорілося приватне підприємство. О 05:25 пожежу загасили рятувальники, пише ГУ ДСНС в Дніпропетровській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Від ракетного удару є руйнування на території будівельної бази. Там зайнявся ангар з будівельними матеріалами на площі 400 квадратних метрів. О 08:35 пожежу загасили надзвичайники. Вони врятували одну людину.

Ворог також атакував приватний будинок. Внаслідок ракетного удару там загорівся дах на площі 35 квадратних метрів. Полум’я вже загасили. На жаль, загинули 31-річна жінка та 2-річна дитина. Ще троє людей постраждали.

Рятувальники ліквідовують наслідки ракетного ударуРятувальники ліквідовують наслідки ракетного удару - фото: dp.dsns.gov.ua

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (частина 2 статті 438 КК України).

Окупанти завдали ракетного удару по ДніпруОкупанти завдали ракетного удару по Дніпру - фото: t.me/dnipr_gp_gov_ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах