У Дніпрі потрібна допомога родині вчительки, яка постраждала внаслідок ракетної атаки

У Дніпрі потрібна допомога родині вчительки, яка постраждала внаслідок ракетної атаки -

У Дніпрі потрібна допомога родині вчительки, яка постраждала внаслідок ракетної атаки - фото: t.me/humpolitic

Події
28 квiтня 2023 16:19

Сьогодні, 28 квітня, сталася трагедія у сім’ї вчительки гімназії №108 у Дніпрі. Внаслідок ракетного удару жінка втратила доньку та маленьку онуку.

Як повідомили у департаменті гуманітарної політики, Оксана Йосифівна Білаш працює вчителем початкових класів. Зараз вона перебуває у лікарні зі складним діагнозом.

У Дніпрі внаслідок ракетної атаки постраждала вчителька -У Дніпрі внаслідок ракетної атаки постраждала вчителька - фото: t.me/humpolitic

Співробітники департаменту збирають кошти, щоб допомогти постраждалим. Також до допомоги долучилась Місцева професійна спілка "Об'єднання працівників освіти" Дніпра і вже передали кошти.

Якщо ви також хочете допомгти родині вчителя, то дізнатися про це детальніше можна за посиланням.

Нагадаємо, що сьогодні зранку російські війська атакували Дніпро. Внаслідок ракетної атаки зруйнований приватний будинок, загинули дворічна дівчинка та її 31-річна мама. Жінка переїхала у приватний сектор, тому що сподівалася, що там буде безпечніше. Ще четверо людей постраждали – двоє з них перебувають у тяжкому стані.

Крім цього, внаслідок ворожої атаки, у місті зруйновано будівлю приватного підприємства, на місці виникла сильна пожежа. Вогонь рятувальники вже загасили.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах