У якому зараз стані поранені через ракетний удар по Дніпру

У якому зараз стані поранені через ракетний удар по Дніпру -

У якому зараз стані поранені через ракетний удар по Дніпру - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
28 квiтня 2023 13:09

Унаслідок ракетного удару по Дніпру 28 квітня загинули двоє людей – жінка з маленькою дитиною. Ще четверо людей отримали травми. Стало відомо, в якому стані вони перебувають.

У стані середньої тяжкості до лікарні доправили 58-річного чоловіка та 57-річну жінку, а 31-річник чоловік лікуватиметься амбулаторно, передає "Суспільне".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Перший заступник керівника Дніпропетровської обласної військової адміністрації Володимир Орлов розповів, що серед поранених внаслідок ракетної атаки по Дніпру двоє людей перебувають у тяжкому стані. З опіками кінцівок та обличчя вони перебувають в одній з лікарень міста. Ще один поранений також знаходиться у лікарні. Попередньо, наразі йому проводять оперативне втручання. Четвертий поранений від госпіталізації відмовився.

Нагадаємо, що сьогодні зранку російські війська атакували Дніпро. Внаслідок ракетної атаки зруйнований приватний будинок, загинули 2-річна дівчинка та її 31-річна мама. Крім цього, внаслідок ворожої атаки, у місті зруйновано будівлю приватного підприємства. Там виникла пожежа, яку вже загасили. Також пошкоджена будівельна база, яка загорілася. Рятувальники врятували з-під завалів жінку.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах