На Дніпропетровщині чоловіки продавали авто, призначені для ЗСУ

У Дніпропетровській області затримали чоловіків, які продавали авто призначені для ЗСУ

У Дніпропетровській області затримали чоловіків, які продавали авто призначені для ЗСУ - фото умовне: beachscienceofswings.com

Події
22 квiтня 2023 12:02

У Павлограді чоловіки продавали гуманітарні автівки призначені для ЗСУ. Їх затримали правоохоронці. 

Як повідомили в пресслужбі ГУНП Дніпропетровської області, іноземні меценати передали українським військовим як гуманітарну допомогу автомобілі Land Rover та Mitsubishi Shogun. Натомість двоє місцевих мешканців Павлограду через сайт продажу автомобілів знайшли потенційного покупця та за 9 тисяч 200 доларів продали автівки. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

21 квітня правоохоронці затримали двох шахраїв віком 32 та 26 років під час передачі автомобілів покупцю.

У Павлограді затримали чоловіків, які намагалися продати гуманітарні автоУ Павлограді затримали чоловіків, які намагалися продати гуманітарні авто - фото: t.me/gunpvdp

Найближчим часом чоловікам буде повідомлено про підозру за частиною 3 статті 201-2 (незаконне використання з метою отримання прибутку гуманітарної допомоги, благодійних пожертв або безоплатної допомоги) Кримінального кодексу України. Їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від п'яти до семи років. 

Нагадаємо, у Дніпропетровській області суд виніс вирок 16-річному хлопцю, який вкрав 1,3 мільйона гривень допомоги за загибель військовослужбовця. Хлопець мав доступ до банківського рахунку свого сусіда. З червня по липень минулого року він зробив декілька грошових переказів на свій рахунок без дозволу та відома власника. Приблизно 900 тисяч гривень підліток витратив на ставки в азартних іграх. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах