У Дніпропетровській області підліток вкрав 1,3 мільйона у батька загиблого воїна

У Дніпропетровській області підліток вкрав 1,3 мільйона у батька загиблого воїна -

У Дніпропетровській області підліток вкрав 1,3 мільйона у батька загиблого воїна - фото: pexels.com

Події
21 квiтня 2023 18:16

У Дніпропетровській області суд виніс вирок 16-річному хлопцю, який вкрав 1,3 мільйона гривень допомоги за загибель військовослужбовця.

Хлопець мав доступ до банківського рахунку свого сусіда. З червня по липень минулого року він зробив декілька грошових переказів на свій рахунок без дозволу та відома власника. Загалом підліток перерахував 1,3 мільйона гривень. Чоловік отримав ці гроші як допомогу від держави за загибель свого сина – військовослужбовця.

Вкрадені кошти підліток витратив на власний розсуд. Приблизно 900 тисяч гривень він витратив на ставки в азартних іграх.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Мешканця села Новопавлівка Синельниківського району засудили за фактом крадіжки до семи років позбавлення волі. Сторона захисту подала апеляційну скаргу, проте Дніпровський апеляційний суд залишив вирок суду першої інстанції без змін. Вирок ступив у законну силу.

Нагадаємо, що Служба безпеки України повідомила про підозру військовому, який намагався викрасти російський літак. Це призвело до того, що окупанти обстріляли аеродром "Канатове" у Кіровоградській області. Тоді була знищена українська техніка.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах