Загинув водій: у Дніпрі сталася смертельна ДТП

Загинув водій: у Дніпрі сталася смертельна ДТП -

Загинув водій: у Дніпрі сталася смертельна ДТП - фото: dnepr.express

Події
26 березня 2023 10:06

У суботу ввечері, 25 березня, у Дніпрі на вулиці Новошкільній сталася ДТП, у результаті якої загинув чоловік.

За попередньою інформацією, автомобіль "Фольксваген" врізався у припаркований "Рено", біля якого у цей момент стояв чоловік. Удар був такої сили, що одна машина відлетіла у стовп, а інша – у паркан, повідомляє "Дніпро оперативний".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Водій "Рено" внаслідок ДТП отримав важкі травми, від яких помер. Попередньо, чоловік, який спровокував ДТП, був у п’яному стані. Його затримали правоохоронці.

У Дніпрі сталася смертельна ДТП -У Дніпрі сталася смертельна ДТП - фото: dnepr.express

Нагадаємо, що у ніч на 26 березня російські війська завдали удару по Нікополю у Дніпропетровській області. Окупанти обстріляли місто, коли люди готувалися до сну. Ворог застосував безпілотник. Унаслідок обстрілу ніхто з місцевих жителів не постраждав. Наслідки атаки ще з’ясовуються. В інших районах ніч минула спокійно. На ранок ситуація також залишається контрольованою.

Учора, 25 березня, окупанти двічі обстріляли Дніпропетровську область. Вранці ворог із важкої артилерії вдарив по Великомихайлівській громаді у Синельниківському районі. Пообіді окупанти застосували безпілотник у Марганецькій громаді, що у Нікопольському районі. Ніхто з людей не постраждав.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах