Ворог атакував безпілотником місто у Дніпропетровській області

Ворог атакував безпілотником місто у Дніпропетровській області -

Ворог атакував безпілотником місто у Дніпропетровській області - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
26 березня 2023 09:24

У ніч на 26 березня російські війська завдали удару по Нікополю у Дніпропетровській області.

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак розповів, що окупанти обстріляли місто, коли люди готувалися до сну. Ворог застосував безпілотник.

Унаслідок обстрілу ніхто з місцевих жителів не постраждав. Наслідки атаки ще з’ясовуються. В інших районах ніч минула спокійно. На ранок ситуація також залишається контрольованою.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Учора, 25 березня, окупанти двічі обстріляли Дніпропетровську область. Вранці ворог із важкої артилерії вдарив по Великомихайлівській громаді у Синельниківському районі. Пообіді окупанти застосували безпілотник у Марганецькій громаді, що у Нікопольському районі. Ніхто з людей не постраждав. Наслідки цих атак також з’ясовують.

Щодо ситуації на Криворізькому напрямку фронту, то вона залишається під повним контролем ЗСУ, запевнив Олександр Вілкул. Наші  захисники упевнено тримають оборону на відбитих у окупантів рубежах та здійснюють необхідні заходи щодо зниження бойових спроможностей ворога.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах