У Новомосковську внаслідок ворожого обстрілу постраждали діти

У Новомосковську внаслідок ворожого обстрілу постраждали діти

У Новомосковську внаслідок ворожого обстрілу постраждали діти - фото: t.me/hyevuy_dnepr

Події
21 березня 2023 10:06

Вночі 18 березня окупанти завдали ударів з дронів по місту Новомосковськ на Дніпропетровщині. Внаслідок атаки постраждали діти.

Як повідомив мер Новомосковська Сергій Рєзнік, через вибухи деякі діти отримали тяжку психологічну травму. У багатьох виникла потреба у терміновій реабілітації.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зважаючи на це, у середу, 22 березня, у Новомосковську на базі гімназії №16 з дітьми та батьками будуть працювати психологи.

– В середу, о 16:30, на базі гімназії 16 влаштовуємо зустріч дітей батьків з психологами, які спеціалізуються на антикризових методиках. Давайте не ігнорувати проблеми та не запускати їх. Йдеться про здоров’я дітей, – написав Сергій Рєзнік.

Нагадаємо, Вночі 18 березня, окупанти атакували двома дронами-камікадзе промислове підприємство у місті Новомосковськ на Дніпропетровщині. Роботи по ліквідації наслідків обстрілу завершено. Як повідомив міський голова Новомосковська Сергій Рєзнік, зараз загрози для жителів будинків, які знаходяться поблизу підприємства, немає. Стан повітря в районі, де стався вибух, також задовільний. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах