Окупанти атакували дронами-камікадзе місто на Дніпропетровщині: є значні руйнування

Окупанти атакували дронами-камікадзе місто на Дніпропетровщині: є значні руйнування

Окупанти атакували дронами-камікадзе місто на Дніпропетровщині: є значні руйнування - фото: t.me/hyevuy_dnepr

Події
18 березня 2023 09:20

В ніч на 18 березня окупанти атакували Дніпропетровську область дронами-камікадзе. Три ворожі цілі збили військові з повітряного командування "Схід". Ще два влучили у об’єкт критичної інфраструктури в Новомосковську.

Як повідомив голова Дніпропетровської військової адміністрації Сергій Лисак, армія РФ атакувала Новомосковськ дронами-камікадзе типу "Шахед". Внаслідок влучання на підприємстві сталася пожежа, яку рятувальники досі гасять. Також там є сильні руйнування.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Крім цього, внаслідок ворожої атаки пошкоджені шість дачних будинків. Ще чотири повністю зруйновані. На щастя, люди не постраждали.

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук також додав, що артилерійських обстрілів в районах Дніпропетровщини не було.

 – Щодо артилерійських обстрілів – протягом ночі в області не зафіксовано жодного. На Нікопольщині повітряна тривога тривала майже 8 годин, втім минулося без надзвичайних ситуацій, – написав Микола Лукашук.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах