Атака дронами-камікадзе на Новомосковськ: яка ситуація у місті

Атака дронами-камікадзе на Новомосковськ: яка ситуація у місті

Атака дронами-камікадзе на Новомосковськ: яка ситуація у місті - фото: t.me/rezniknmsk

Події
20 березня 2023 12:44

Вночі 18 березня, окупанти атакували двома дронами-камікадзе промислове підприємство у місті Новомосковськ на Дніпропетровщині. Роботи по ліквідації наслідків обстрілу завершено.

Як повідомив міський голова Новомосковська Сергій Рєзнік, зараз загрози для жителів будинків, які знаходяться поблизу підприємства, немає.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Стан повітря в районі, де стався вибух, також задовільний. Ситуацію контролює райвідділ Дніпропетровського обласного центру контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України.

Також Сергій Рєзнік додав, що він особисто зустрінеться з усіма власниками постраждалого майна і вони отримають матеріальну допомогу.

– Зустрінусь з усіма власниками постраждалого майна, відпрацюємо варіанти та механізми допомоги, – написав Сергій Рєзнік.

Нагадаємо, вночі, 18 березня, окупанти атакували двома дронами-камікадзе місто Новомосковськ на Дніпропетровщині. Ворожі безпілотники влучили по об’єкту критичної інфраструктури. 10 житлових будинків, які знаходяться поблизу ураженого підприємства, пошкодилися. Внаслідок атаки на промисловому підприємстві загорілися нафтопродукти. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах