Мер Новомосковська розповів подробиці атаки дронами на місто

Мер Новомосковська розповів подробиці атаки дронами на місто

Мер Новомосковська розповів подробиці атаки дронами на місто - фото: t.me/hyevuy_dnepr

Події
18 березня 2023 14:55

Сьогодні вночі, 18 березня, окупанти атакували двома дронами-камікадзе місто Новомосковськ на Дніпропетровщині.

Як повідомив міський голова Новомосковська Сергій Рєзнік, ворожі безпілотники влучили по об’єкту критичної інфраструктури. 10 житлових будинків, які знаходяться поблизу ураженого підприємства, пошкодилися. Власники постраждалого житла можуть звернутися з відповідною заявою до виконкому та отримати матеріальну допомогу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Внаслідок атаки на промисловому підприємстві загорілися нафтопродукти. Вдень 18 березня рятувальникам вдалося локалізувати пожежу. Вони контролюють ситуацію. Зараз загрози розповсюдження вогню на житловий сектор немає.

Сергій Рєзнік також додав, що фахівці ВСП "Новомосковський РВ ДУ "Дніпропетровський ОЦКПХ МОЗ" провели дослідження повітря і радіаційного фону поблизу підприємства. Показники в нормі та не несуть загрози життю та здоров’ю населення.

Зараз у Новомосковську на місці влучання працюють правоохоронці. Вони збирають речові докази та фіксують злочини країни-агресора.

У прокуратурі також розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (частина 1 статті 438 КК України).

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах