Поліція прокоментувала обстріл міста у Дніпропетровській області

Поліція прокоментувала обстріл міста у Дніпропетровській області -

Поліція прокоментувала обстріл міста у Дніпропетровській області - фото: dp.npu.gov.ua

Події
16 березня 2023 11:53

У середу, 15 березня, близько 16-ї години з реактивних систем залпового вогню російські війська накрили місто Марганець у Нікопольському районі.

У ГУНП у Дніпропетровській області розповіли, що ворожі снаряди влучили в житловий квартал та будинки місцевих мешканців. Внаслідок обстрілів дві жінки віком 61 та 56 років отримали смертельні травми. Ще п’ятеро людей отримали поранення – їм надали необхідну медичну допомогу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Російські війська атакували Дніпропетровську область -Російські війська атакували Дніпропетровську область - фото: dp.npu.gov.ua

Результатом ворожих влучать також стала зруйнована інфраструктура міста. Внаслідок обстрілів постраждали 14 багатоповерхових та дев'ять приватних будинків, п'ять господарських споруд, магазин, заклад культури, гуртожиток навчального закладу, один автомобіль, газопроводи.

Марганець обстріляли з РСЗВ -Марганець обстріляли з РСЗВ - фото: dp.npu.gov.ua

За фактом обстрілів відкрито кримінальне провадження за порушення законів та звичаїв війни. Правоохоронці продовжують фіксувати наслідки воєнних злочинів, вчинених РФ.

Нагадаємо, що сьогодні вночі, 16 березня, у Дніпропетровській області оголошували повітряну тривогу. Проте минулося без ворожих атак та надзвичайних ситуацій. При цьому у Нікопольському районі тривога тривала близько дев’яти годин.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах